Innalillahi…. Wa Képoh Saha Gantina?

1545109_10202137920843019_1389664092_n

Innalillahi Wa Inna illaihi Rojiun.

Telah meninggal dunia Drs.H.Akhmad Sutisna alias Uwa Kepoh, hari ini Sabtu 28 Desember 2013. Rumah Duka Komplek Permata Indah Arcamanik Jl.Permata Indah Blok D No.9 Bandung.

Legenda pendongeng Sunda. Semoga amal ibadahnya diterima oleh Allah SWT, keluarga yang ditanggalkan diberi ketabahan. amin. —

Cuplikan…

… Baheula dongéng Sunda di radio téh fénoménal pisan. Dalit jeung masarakat. Najan kiwari geus ngurangan, tapi panineunganana mah cumantél kénéh di masarakat. Kungsi hiji mangsa ngayakeun acara riung mungpulung jeung mitra dangu di radio. Ngahaja éta acara téh diayakeun ku pihak radio jeung sponsor. Tujuanana keur évaluasi, tepi ka mana aprésiasi masarakat kana acara dongéng kiwari. Dina waktu sajam satengah, ti mimiti prung tepi ka lekasan, waktu téh béak ku nu nélépon. Iklan jeung lagu mah teu kabagéan. Éta téh ciri wanci yén geuning dongéng Sunda téh masih dipikaresep. Kitu deui nalika ngeusi dina salah sahiji acara di stasion télépisi. Télépon ti pamiarsa téh méh taya eureunna….

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.