Vujovic “Kasempetan Persib Leuwih Hadé”

Vladimir-2

Pemain asal Montenegro, Vladimir Vujovic kungsi ditawaran maén di klub séjén. Tapi ti saprak dirékomendasi Djadjang Nurdjaman, inyana  milih gabung jeung Maung Bandung.

Ceuk Vujovic, Persib boga kasempetan jadi juara. “Taun ieu Persib boga kasempetan leuwih hade,” ceuk Vujovic bada latihan Rebo (11/12). Vujovic ogé kataji ku bobotoh Persib. “Kuring resep stadionna (SJH). Komo deui para bobotohna,” cenah.

Ayeuna inyana boga tékad, pikeun ngabuktikeun ka réngréngan manajemen,  pelatih jeung bobotoh, yén ngarékrut manéhna téh keputusan anu tepat. ” Kuring ngarep mampuh ngabuktikeun jeung ngembangkeun  kabisa nu panghadéna..” Di dieu, di Persib. bobotoh.id/persib.co.id/ar

 

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.