Persib Siap Juara Spirit Jersey “Victory”

jersey

Rebo nyunda ieuh, lah. jadi launching  Rebo 29 Januari 2014 di Pendopo Bandung. Tim ieu téa anu bakal makalangan di laga Indonesia Super League 2014. Dina éta acara, medal ogé jersey anyar anu bakal dipaké laga kandang jeung tandang di .

Yeuh, , bisi hayang apal naon bédana jersey kaunggulan Persib taun ieu? Desain jersey diwangun dumasar tina inspirasi jersey Dream Team basa ngalawan AC Milan taun 1994-1995. Di taun éta ogé Persib jadi juara Liga Indonesia.

Lebah kerahna aya tulisan ‘Pangéran Biru’  jeung loréng maung. Dina loréng maung aya watermark ngawujud huruf “V”. Huruf ieu milambangkeun Victory anu hartina “Ke-me-nang-an!”.  JUARA! Bobotoh.co.id/ar

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.