Taman “Ngadadak” Jomblo Di Kolong Pasupati

tamanjomblo

Bisa jadi ieu hadiah taun baru keur para jomblo di Kota Bandung. Bukan taman lalamunan, mBlo! Asli kalayan nyata, Wali Kota Bandung Ridwan Kamil Rebo (01/01/14) nyadiakeun taman pikeun sing saha baé anu ngarasa jomblo alias “olangan” kénéh.

Kunaon cenah, Bung, bet di kolong sasak? Ridwan Kamil ngajelaskeun, ambéh teu kahujanan wé. Bakal leuwih tragis nasibna, cenah, lamun jomblo kudu ditambahan ku kahujanan. Di taman ieu disadiakeun WiFi jeung korsi nu bakal dicét warna-warni. Modél korsina single seat atawa sahijieun. Heu?

Dingeunah-ngeunah yeuh. Kawasna bakal beuki loba anu ngadadak jomblo… bobotohcoid/ar (foto: @ridwankamil)

Komentar

Luur, Nu Ieu Tos Dibaca?

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.