Tang Kumeli Kentang Ngék-ngék Siga Nanahaon

kentang-inggris

Dasar kudu waé aya dongéng. Najan saukur kumeli kentang, di Inggris dikeresakeun manggih kentang anu bentukna teu uni di Farndon Fields Farm Shop, Leicestershire. Kevin Stokes, nu boga toko sakaligus Duta Potato Council nyaritakeun, asa kakara manggihan kentang samodél kitu. Atuh réngréngan di éta toko ogé reuwaseun. Kitu anu sakumaha didongéngkeun di Daily Mail, Jumat (10/1/2014).

Éta kumeli ayeuna disimpen jeung diawétkeun. Sakeudeung deui ieu kentang bakan dipamérkeun. Malah make aya rencana engkéna arék dilélang anu hasilna bakal disumbangkeun pikeun amal.

Hanjakal,  can kanyahoan k Sayangnya, Nicola maupun Kevin tidak tahu persis bagaimana cara mengawetkannya. Karena kentang punya umur penyimpanan yang terbatas, sementara kentang berbentuk payudara tersebut disimpan begitu saja di laci yang gelap agar terhindar dari kerusakan akibat pengaruh cahaya.

Hanjakal, can kanyahoan kénéh kumaha-kumahana ngawétkeun kentang. Kiwari éta kentang disimpen dina  laci anu poék, ngarah teu gancang ruksak ku pangatuh cahaya. Bakal leuwih hade lamun kentang unik ieu dipaké kampanyeu kanker payudara…. Aya-aya waé, geura tingalian deui gambarna. .id/helth-detik.com/ar.-

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.