Hiji-hijina Di Saalam Dunya: Treuk Persib

Treuk

Bobotoh mah investasina ogé lahir-batin. Ceuk paribasa, bisa nepi ka toh-tohan.  Sakapeung mah malah sok nepi ka teu euleum-euleum. Modél bobotoh ieu anu mulas treukna ku atmosfir . Mun teu salah, ti jaman tanding di , sok aya treuk anu diparkir di juru Jl. Aceh – Jl. Manado. Aya tulisan “Maung Bandung” ngajeblag bari jeung digambaran maungna sagedé doblang.

Ka béhdieukeun di Stadion manggihan ogé treuk dibulaoan saawak-awak, bari jeung digambaran para pamaén Persib. Persis pisan. Hadé gambaranana. Kawasna mah ieu hiji-hijina treuk di saalam dunya anu dikeliran samodél kieu. Lain modal sautak-saeutik ieu mah. Tapi éstu, mikacinta ka Persib mah moal itung-itungan. Didungakeun, Persib Juara ku lobana bobotoh anu loyal total nurutkeun kamampuhan sosial-ékonomina.

Cing, sugan aya nu apal, saha nu gaduhna ieu treuk “Legend” téh? Bobotoh.co.id/ar

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.