Ridwan Kamil Lalajo Persib Maké Tikét Jeung Iket

kamiliket

Teu hésé jadi picontoeun di “alam” jeung bobotohna mah. Modél dongéng ieu.  Sikap tauladan ditunjukkan dalam mendukung . Saat menonton laga melawan Sriwijaya FC kemarin, (2/02) ia tetap bersedia membeli tiket. Jabatannya sebagai Walikota Bandung yang jelas-jelas pemimpin kota tempat Persib bernaung, bukan menjadi alasan baginya untuk bersikap arogan dengan nonton gratisan di stadion.

Dengan mengenakan iket Sunda dan jerseyPersib, Ridwan dengan bangga menunjukkan tiket sebagai bukti sejati.

Haturnuhun Pak Ridwan, parantos sumping sareng ngagaleuh tiket kanggo ngadukung PERSIB! bobotoh.co.id/persib.co.id/ar

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

4 thoughts on “Ridwan Kamil Lalajo Persib Maké Tikét Jeung Iket

  • Senin 03 2014, 10:40 at 10:40
    Permalink

    Tah leres pisan eta picontoeun, t spertos nu kapngker2na.

    Reply
  • Senin 03 2014, 10:40 at 10:40
    Permalink

    Tah leres pisan eta picontoeun, t spertos nu kapngker2na.

    Reply
  • Selasa 04 2014, 04:55 at 04:55
    Permalink

    Ahiiwww!!
    Kedahna sakali sakali nongton di Timur atau UTSEL, supados ningal bobotoh “disardenciskeun” ku oknum petugas. Heu!

    Reply
  • Selasa 04 2014, 04:55 at 04:55
    Permalink

    Ahiiwww!!
    Kedahna sakali sakali nongton di Timur atau UTSEL, supados ningal bobotoh “disardenciskeun” ku oknum petugas. Heu!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.