Asa Ngimpi, Di Tengan Puluhan Rebu Bobotoh Persib: Anisa

AnisaP

Dulu mah saya teu resep , Luurr.. Boro-boro , acara bola ge anti pisan lah. Tiap pun lanceuk nya mun nonton atawa acara bola di televisi pasti kudu mayar pajak ka saya. Ke mun uang pajakna habis terus acarana can beres pasti dipareuman tipina the. Tah éta pun lanceuk kudu mayar deui 😀

Baheula éta mah, basa  taun 2005. Sabada pun lanceuk ngantunkeun, duka kumaha nya da asa  aneh. Naha saya jadi resep acara sepakbola, khususna Persib? Pan tanda tanya gedé. Kaseringan nonton di layar kaca  geuning ngabosenkeun. Duh, sok aya pikiran kumaha rasana nonton live ka stadion..  Ti SD nepi ka SMK tacan kungsi ngarasakeun kumaha rasana lalajo Persib di stadion. Unggal Persib maén ningali anu konvoy téh sok cirambay cimata.. Naha kuring tara meunang diidinan? Naha tara meunang lalajo ka stadion?

Pas SMK kuring saya nazar kieu. Pokona saacan UN saya kudu bisa nonton persib. Alhasil jadi tah saya lalajo Persib. Harita tanggal 7 April april 2013, maksakeun meuli tiket ogé kuat ku nginjeum heula ka babaturan. Terusna mah susulumputan, nu apal mamah wungkul 😀

Kuring jangjian di parapatan Cikutra jeung kaka kelas, Karnia. Deuh, deg-degan pisan. Maklum, lalajo munggaran, can apal sénsasina. Pas nepi ka stadion, Gustiii… mani pinuh kituu… Ngantri ka tribun selatan bari jeung pasede-sedek. Jaba cebrék deuih. Ah, keun wé lah teu mikir kadinya, nu penting mah lalajo Persib! Kagét pisan ningali suasanana asli di stadion.

Der méngbal dimulai, kuring langsung kabawa ku suasana tribun selatan anu ramé.  Saya nonton téh geuning Persib meunang, hiji-enol. Alhamdulillah. Bungah wéh ngamimitian nongton Persib, eeh meunang deuih..

Aslina, nepi ka bérés pertandingan saya teu nyangka yén saya aya di stadion berbaur jeung puluhan rébu lainna. Puluhan rébu bulao wungkul! Serasa mimpi téa geuning 😀 Yuhuu….  sepertinya aku kan kembali lagi! Kembali mendukung Persib di setiap pertandingannya… Sampai Persib JUARA! (@anisapuryp)

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.