Bogoh Ka Persib Mohokeun Kabogoh Olangan, Karnia

Nia-Karnia

Bogoh ka lain saukur carita wungkul..  Nepi ka slogan “Maaf sayang, dulu baru kamu..” téh karasa nyatana. Unggal lalajo Persib home ka stadion atawa saukur lalajo di tipi, ngabelaan cancel janji ka kabogoh :D.

Komo abdi mah nepi ka putusna 🙁 pedah cenah leuwih mentingkeun PERSIB daripada anjeunna :)).

Unggal lalajo Persib ka stadion, bareng wae jeung nu namina Nisa. Asa jiga sendal jepit.. kamana-mana duaan waé..  Nepi ka disebut Upin-Ipin 😀 haha.

Pas maén ISL, uji coba, latihan gé diudag kajeun bolos kantor.  Untung sakantor téh geus pasti apal mun bolos pasti Persib maén 😀  Nepi ka disebut GILA ku boss ogé :p hehe.

Pokona mah BAGIMU PERSIB JIWA RAGA KAMI.. *cium logo* Nia Karnia niacimutzz@yahoo.co.id. (bobotoh.co.id/ar)

Catet!

Aya ku kayungyun, wanter kitu memutuskan untuk “putus”.  > Itu kalo lalajo Persib bareng terus sama “swallow mate”-nya? > Inget Ronggo.. Cium logo…  > Didu’akeun, sing énggal kénging kabogoh deui, anu mikaresep Persib.. 🙂

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.