Maké Jersey Persib Asa Jadi Artis Sekolébat, Nia

 

Artissekolebat

Pangalaman salama nagbobotohan mah tos teu tiasa didongéngkeun deui sebenerna mah.. Bakat ku seueur sareng berkesan. Tos teu tiasa dirangkai ku kata-kata wé lah hehe.

Alhamdulillah.. karena PERSIB nu asalna batur jadi dulur.. Karaos pisan pas keur di stadion, komo pas HT babak ka 1 nya botram tea mah.. Duh, ‘ni asa raos pisan tuang teh.. Nu teu wawuh ge jadi ngadadak akrab.

Kungsi pas harita, keur laga home di Stadion Siliwangi .. aya “sesuatu” lah di tribun utara. Nya kebersamaanna téh karaos pisan.. Keur kadempét téh nya loba nu nulungan. Alhamdulillah..

Duduluran teh lain di jero stadion/bandung hungkul, karaos ku abi nuju away day ka kota batur,  tiasa pendak sareng dulur2 di ditu.. Bener mah aya dimana-mana  euy.

Terharu intina mah,  karena Persib bisa manjang duduluran. Insya Alloh da ceuk agama ge pan hoyong panjang umur mah kedah menjaga silaturahmi 😀  Amiin.

Kamari pisan keur away day ka Purwokerto, pas keur nyari dinner, abi teh pake jersey Persib kaluarna.. Éta mah duh meni asa jadi artis sakolébat,  pada malelongkeun teh ti handap nepi luhur haha.

Ngaliwat ka hareupeun stadion naon nya namina teh, kabeneran nuju aya petandingan bola kitu.. Suporterna téh biasa lah nya sok pada “kompoy..” Duh éta mah asa rareuwas sieun kumaha onam kitu. Nya degdegan téa mah, asa campur aduk rarasaan.. Tapi alhamdulillah teu nanaon, kawasna béda carita nya mun kapanggih ku suporter “Si Éta”  mah :3 hihihi~

Pokona mah nya AING REUEUS JADI BIRU.. BIRU PERSIB TENTUNYA :*
Moal ngejat tetep ngadukung .. enggal JUARA nya SIB !! 🙂
BAGIMU PERSIB JIWARAGA KAMI ..  Nia Maung Bikang ( @_CaptainNidudth )

Ctet!

Éta ku bisa nya, Persib ngajadikeun dulur… Salam Satu Gelombang Sejuta Saudara. 

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.