Lalakon Lalajo Persib Lawan Si Éta Téa

Arief

Alhamdulillah, pertandingan lawan Si Éta parantos dilaksanakeun 8 Mei kamari.

Ngawitan mah sapertos biasa, tabuh tujuh  ka Bobotoh FM heula “jemput tiket” pesenana. Tiket tribun barat, hehehee. Biasana timur, tapi kapok basa lawan Arema mani padedet. Kamari mangkat biasa sareng pun bojo Syifa Puspita Sari,  gaya saeutik lah. Diabringkeun ogé ku raina pun bojo Ali Yanuar.

Road to SJH  asa harampang teu aya macét da meureun pédah dinten na damel. Lebet ka stadion ge lantjar djaja. Lowong pisan, hahahaha. Nonton pertandingan kami gereget pisan kulantaran mani asana téh hésé pisan kitu nyerang ka wilayah Terminal Kampung Rambutan téh, pasalna éta parkir beus na mani rapih pisan, bisaan. Teuing parkir monorel nu can jadi kétang. Di balik gereget Persib hésé
nyerang , keuheul ogé kulantaran éta Si Ismed astaghfirullah 🙁 permainanana beuhhhhhhh , lamun kesting pamaen sinetron jiga na paling heula di tarima). Tapi keun lah da batur hehehe ,
Di sisi éta, nya angger wéh bobotoh kurang dewasa. Asa hampang leungeun kana ngalung botol inuman téh. Cing nyaah ka Persib nya, dulur-dulur :).

Pertandingan hasil drow nya. Nya salaku bobotoh mah kuciwa, tangtu. Da ari maén di kandang mah “Menang Harga Mati”. Tapi sakieu oge reueus ka pamaén, tos berjuang kanggo  Persib. Reueus pisan,

Mung sakitu paling para pembaca setia hehehehe. Oh nya hiji deui, perkawis tiket gelang , ceuk sim kuring mah saé. Insya Allah moal aya kebocoran tiket, kantun  ditingkatkeun. Hatur nuhun . bobotoh.id/ari sofian Ramadhan.

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.