JAMAL DIJENDOL KU DIKDIK | Naluri Spionasenya Kaluar

z8Bg4hWo“Akang ogé nyuruh Imas supaya putus sama saya,” Ceuk Dikdik ka Kang saat pamingpin para preman ieu turun blusukan ka satiap anak buahnyah.

uslihat (Tingali ogé Bisnis Kang Emus!)   mulai ningali aya kekisruhan di lével handap, gara-gara kadatangan awéwé suruhan si .

Untung Dikdik mulai ningalikeun kepintaran spionasenyah. Ngutus Murad jeung Pipit supaya mengmata-matai si awéwé éta, ahirna kedok SI Jamal kabuka.

Jadi aya pengbelajaran anu bisa dicokot ku tindakan Dikdik. Jalma mun keur jatuh cinta, kadang akal séhat nggak berjalan. Akuwa… mana akuwaaa?? wkwkwkwkwk

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.