MUSLIHAT SIDAK DI MESS PERSIB !

kangmusTeu hujan teu angin. Tiba-tiba Muslihat, pamingpin para preman di datang ka stadion Sidolig. Tukang parkir nu pas aya di stadion atoh kacida bisa panggih jeung sosok idola nyah. Tapi Muslihat kaget kacida,  lantaran di stadion euweuh sasaha.

Tadina Muslihat hayang panggih jeung kuch Djanur, hayang ngobrolkeun masalah dunya mengbal jeung liga Indonesia. Terus Muslihat nelpon ka Djanur, “Kang, sayah di stadion Sidolig, kunaon di lapang mani kosong ?. Ngan aya tukang konci mess wungkul,” ceuk Muslihat sambari ningalian jandela kamar mess.

Pertanyaan nyah, kira-kira kuch Djanur ngomong naon nyah?

 

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.