MUSLIHAT SIDAK DI MESS PERSIB !

kangmusTeu hujan teu angin. Tiba-tiba Muslihat, pamingpin para preman di datang ka Sidolig. Tukang parkir nu pas aya di atoh kacida bisa panggih jeung sosok idola nyah. Tapi Muslihat kaget kacida,  lantaran di euweuh sasaha.

Tadina Muslihat hayang panggih jeung kuch , hayang ngobrolkeun masalah dunya mengbal jeung . Terus Muslihat nelpon ka , “Kang, sayah di stadion Sidolig, kunaon di lapang mani kosong ?. Ngan aya tukang konci mess wungkul,” ceuk Muslihat sambari ningalian jandela kamar mess.

Pertanyaan nyah, kira-kira kuch Djanur ngomong naon nyah?

 

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.