HANYA ADA DI BANDUNG! | Setiap Nyarios, belakangnya pake “njiiing!”

bandung

[quote style=’1′ cite=” title=”]

Kalau teu pake njiing, asa lain urang Bandung. Ada njing, njritt, sampai nyiing! Kebiasaan goréng, kudu diganti ku ntog, sapi, cing… (asal ulah ku monyét, sarua waé:)[/ ]

Komentar

Luur, Nu Ieu Tos Dibaca?

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.