MURAD JEUNG PIPIT NGAMANKEUN IMAS ! | DIkdik jadi salting

CI6CQJqVAAA0s_QMurad jeung Pipit, dua sejoli preman pensiun mengbuat acara apel ngabuburit Dikdik jadi tidak nyaman. Kedua preman nu boga markas di trotar jalan Asia Afrika ieu menang tugas anyar ti Muslihat.

Sanggeus beres pengamanan seorang nasabah nu boga hutang, Murad di telpon ku Muslihat supaya membuat protokoler pengamanan keur Imas. Pengbantu tumah tangga keluarga Kang Bahar.

Ceuk Muslihat, Imas keur ngabuburit di seputaran Alun-alun.

Murad jeung Pipit jadi serba salah, lantaran pas pengamanan sesuay protokoler sidakeup keur Imas. Ternyata di alun-alun, Imas ngabuburit jeung Dikdik. Aya-aya wae muslihat mah.

 

 

Komentar

bobotoh.id

Persib, bobotohnya, serta kejadian aktual sa alam dunya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.