Teranyar

    ORAY-ORAYAN! #BID1MENIT

    31 December 2016 16:12
    Oray-orayan Luar-léor mapay sawah Entong ka sawah Paréna keur sedeng beukah Oray-orayan Luar-léor mapay leuwi Entong ka leuwi Di leuwi loba nu mandi Saha nu mandi Anu mandi pandeuri [video width="480" height="480" mp4="http://bobotoh.id/wp-content/uploads/2016/12/orayorayan.mp4"][/video] IEU RAMÉ LUR: HADIAH TAHUN BARU 2017: PAJAK KENDARAAN BERMOTOR NAEK 100%. UPSS! Oray-orayan Luar-léor mapay kebon Entong ka kebon Loba barudak keur ngangon Mending gé teuleum di leuwi loba nu mandi Saha nu mandi Nu mandi pandeuri. (Bobotoh.id/RCK)

    Luur, Nu Ieu Tos Dibaca?