Teranyar

    BOBOTOHSTORE : BOBOTOH – BAD BOYS STADION! [BAD1]

    13 August 2016 01:44
    IMG-20160801-WA0037

    PRODAK TERÉNGGAL TI BOBOTOHSTORE !

    “BOBOTOH – BAD BOYS STADION!”

    HARGA: 90 RÉBU!

    KODE: BAD1 SEDIA UKURAN: M, XL, XXL

    FORMAT PEMESANAN:

    NAMA:
    NO HP:
    ALAMAT:
    KODE+UKURAN :

    PEMESANAN LANGSUNG KA:

    BBM: 7BE0D028

    WA: 089662541246

    INSTAGRAM: BOBOTOHSTORE

    SOK MANGGA BAREULIAN LUR! EDISI TERBATAS!!! BISI BEAKEUN! OOOOOOOOOOHIIIIIIIIIIIIIIIM !!!


    Luur, Nu Ieu Tos Dibaca?

    Ayo Dibeli