Teranyar

    BOBOTOHSTORE : AWAY DAYS - DATANG NGADUKUNG MAKE HATE JEUNG KAWANI! [AD1]

    12 August 2016 14:32
    kaos_bobotohstor_away_days

    PRODAK TERÉNGGAL TI BOBOTOHSTORE !

    "AWAY DAYS - DATANG NGADUKUNG MAKE HATE JEUNG KAWANI!"

    HARGA: 90 RÉBU!

    KODE: AD1 SEDIA UKURAN: M, L, XL, XXL

    FORMAT PEMESANAN:

    NAMA:
    NO HP:
    ALAMAT:
    KODE+UKURAN KAOS:

    PEMESANAN LANGSUNG KA:

    BBM: 7BE0D028

    WA: 089662541246

    INSTAGRAM: BOBOTOHSTORE

    SOK MANGGA BAREULIAN LUR! EDISI TERBATAS!!! BISI BEAKEUN! OOOOOOOOOOHIIIIIIIIIIIIIIIM !!!


    Luur, Nu Ieu Tos Dibaca?

    Ayo Dibeli