Teranyar

    BIDSTORE: BOBOTOH MANGPRANG! [BS-06]

    23 May 2016 10:50
    bs06a

    PRODAK TERÉNGGAL TI BIDSTORE!

    "BOBOTOH MANGPRANG"

    HARGA: 90 RÉBU!

    KODE: BS 06 SEDIA UKURAN: M, L, XL, XXL

    FORMAT PEMESANAN:

    NAMA:
    NO HP:
    ALAMAT:
    KODE+UKURAN KAOS:

    PEMESANAN LANGSUNG KA:

    BBM: 5E41B119

    WA: 089662541246

    INSTAGRAM: BOBOTOHIDSTORE

    SOK MANGGA BAREULIAN LUR! EDISI TERBATAS!!! BISI BEAKEUN! AAAHIIIIWWW!


    Luur, Nu Ieu Tos Dibaca?